Sponsors


RPV Arnhem is aangesloten bij:
Wilt u ook in 't Steuntje (verschijnt 6x per jaar) en op deze website adverteren?
Informeer bij het Secretariaat.

Trefwoorden

Meer vraag naar onafhankelijke cliëntondersteuning Wet langdurige Zorg

Sinds 1 januari 2015 hebben ook mensen met een Wlz-indicatie recht op onafhankelijke cliëntondersteuning. De cliëntondersteuner biedt informatie en advies, ondersteuning bij het opstellen van een persoonlijk plan. Lees verder Meer vraag naar onafhankelijke cliëntondersteuning Wet langdurige Zorg »

Oncologiepatiënten stellen ander type levensdoelen

Hoe groter de verstoring van de levensdoelen bij iemand die de diagnose kanker heeft gekregen, des te lager was hun kwaliteit van leven 18 maanden na de diagnose. Patiënten passen na de diagnose hun levensdoelen aan. Zij doen dit vooral door een ander type doelen te stellen of door hun doelen terug te schalen. Lees verder Oncologiepatiënten stellen ander type levensdoelen »

Dit zijn de normen voor wachttijden in de ggz

Er zijn normen opgesteld voor de maximale wachttijden voor patiënten in de ggz. Wat moet je doen als je langer moet wachten dan die norm? Lees verder Dit zijn de normen voor wachttijden in de ggz »

Return to Work-interventie voor kankerpatiënten bespaart maatschappij miljoenen per jaar

Investeren in een versnelde terugkeer naar werk bij kankerpatiënten loont, dat wijst onderzoek van de Universiteit Twente, het Academisch Medisch Centrum (AMC) en het Antoni van Leeuwenhoek uit. Een relatief eenvoudige kosteneffectieve interventie is beschikbaar, maar wordt in Nederland door vergoedingsproblemen maar heel weinig aangeboden. Lees verder Return to Work-interventie voor kankerpatiënten bespaart maatschappij miljoenen per jaar »

Aanmelden Nieuwsbrief

* = verplicht veld

Activiteiten

  • Nordic Walking