RPV Arnhem is aangesloten bij:
Wilt u ook in 't Steuntje (verschijnt 6x per jaar) en op deze website adverteren?
Informeer bij het Secretariaat.

Sponsors

  • Ajay Juwelier

Wilt u ook in 't Steuntje (verschijnt 6x per jaar) en op deze website adverteren?
Informeer bij het Secretariaat.

Trefwoorden

Jubileumviering 35 jaar RPV Arnhem

In ‘t Steuntje van april 2014 heeft u ongetwijfeld het feestprogramma voor de viering van het 35 jarig jubileum gelezen. Op zaterdag 13 september 2014 vieren wij samen met onze leden, u dus, Lees verder Jubileumviering 35 jaar RPV Arnhem »

Thuiszorgmedewerker vindt aanvragen hulpmiddelen nog steeds ingewikkeld

Verpleegkundigen en verzorgenden in de thuiszorg vinden het aanvragen van hulpmiddelen nog steeds ingewikkeld. Dit blijkt uit een evaluatie van aanpassingen in de wet- en regelgeving rond de verstrekking van hulpmiddelen aan thuiswonende mensen met een chronische ziekte of handicap. Lees verder Thuiszorgmedewerker vindt aanvragen hulpmiddelen nog steeds ingewikkeld »

RIVM start evaluatieonderzoek naar kennis over teken en Lyme

Het RIVM ( Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) is een evaluatieonderzoek gestart naar de kennis over teken en de ziekte van Lyme. Doel van het onderzoek is te weten te komen wat de Nederlandse bevolking weet over teken en de ziekte van Lyme, en welke maatregelen genomen worden om tekenbeten te voorkomen. De app Tekenbeet is ook onderdeel van het onderzoek. Lees verder RIVM start evaluatieonderzoek naar kennis over teken en Lyme »

Elektronisch uitwisselen patiëntgegevens mag

De invoering en het verder ontwikkelen van het nieuwe elektronisch patiëntendossier kan gewoon doorgaan. Een poging van de Vereniging van Praktijkhoudende Huisartsen (VPH) het elektronisch uitwisselen van medische gegevens tegen te houden is woensdag afgewezen door de rechtbank in Utrecht. Lees verder Elektronisch uitwisselen patiëntgegevens mag »

Verandering in DNA kan in de toekomst malariamuggen onschadelijk maken

Ecosystemen reguleren via DNA-manipulatie.
Amerikaanse onderzoekers hebben een nieuwe technologie ontwikkeld om wijzigingen in genetisch materiaal van organismen aan te brengen en die verandering in bijvoorbeeld malariamuggen te verspreiden. Lees verder Verandering in DNA kan in de toekomst malariamuggen onschadelijk maken »

Aanmelden Nieuwsbrief

* = verplicht veld

Presentaties 23-10-2013

Zie ook onder Video's hierboven in het menu. Presentaties Info Avond 23 oktober 2013.