Sponsors


RPV Arnhem is aangesloten bij:
Wilt u ook in 't Steuntje (verschijnt 6x per jaar) en op deze website adverteren?
Informeer bij het Secretariaat.

Trefwoorden

Aanmelden reisje naar Arcen donderdag 7 april 2016

Op veler verzoek gaan we dit jaar in april weer eens naar Arcen Lees verder Aanmelden reisje naar Arcen donderdag 7 april 2016 »

Klachten na gebruik Midalgan®

Midalgan® Warm en Midalgan® Extra Warm zijn warmtesmeermiddelen waardoor de huid rood en warm wordt. Het wordt gebruikt bij spierpijn, zoals pijn in de onderrug (spit) of een stijve nek. Lareb heeft meldingen ontvangen van heftige huidreacties na het gebruik van Midalgan®. Ook zijn er enkele meldingen gedaan van klachten die mogelijk gerelateerd zijn aan een allergische reactie. Lees verder Klachten na gebruik Midalgan® »

Rust in ambulancesector

De ministerraad heeft op voorstel van minister Schippers van Volksgezondheid, Welzijn en Sport besloten een wetsvoorstel in te dienen om de werking van de Tijdelijke wet ambulancezorg met twee jaar te verlengen. Deze wet is ingegaan in 2013 en wordt nu verlengd tot en met 2019. In de tijdelijke ambulancewet is geregeld dat per regio één ambulancevoorziening is aangewezen die de ambulancezorg uitvoert en de meldkamer ambulancezorg in stand houdt. Lees verder Rust in ambulancesector »

Patiënten met alvleesklierkanker beter af in gespecialiseerd centrum

Patiënten met alvleesklierkanker hebben een betere kans op overleving als zij direct na de diagnose worden doorgestuurd naar een ziekenhuis dat gespecialiseerd is in deze vorm van kanker. Lees verder Patiënten met alvleesklierkanker beter af in gespecialiseerd centrum »

Historisch onderzoek naar afname van sterfte door vaccinatie

In welke mate heeft het Rijksvaccinatieprogramma bijgedragen aan het voorkomen van ziekte en sterfte sinds het begin van de 20ste eeuw?’ Lees verder Historisch onderzoek naar afname van sterfte door vaccinatie »

Aanmelden Nieuwsbrief

* = verplicht veld

Activiteiten

  • Nordic Walking