RPV Arnhem is aangesloten bij:
Wilt u ook in 't Steuntje (verschijnt 6x per jaar) en op deze website adverteren?
Informeer bij het Secretariaat.

Sponsors

  • Ajay Juwelier

Wilt u ook in 't Steuntje (verschijnt 6x per jaar) en op deze website adverteren?
Informeer bij het Secretariaat.

Trefwoorden

Jubileumviering 35 jaar RPV Arnhem

In ‘t Steuntje van april 2014 heeft u ongetwijfeld het feestprogramma voor de viering van het 35 jarig jubileum gelezen. Op zaterdag 13 september 2014 vieren wij samen met onze leden, u dus, Lees verder Jubileumviering 35 jaar RPV Arnhem »

Groei geneesmiddelengebruik blijft achter

Het geneesmiddelengebruik nam in 2013 minder toe dan op basis van bevolkingsgroei en vergrijzing mocht worden verwacht. Zijn ouderen gezonder of speelt de verhoging van het eigen risico daarbij een rol? Lees verder Groei geneesmiddelengebruik blijft achter »

Eenmalige prikkel voor e-health geen succes

Het heeft weinig nut om een eenmalige kleine vergoeding te geven voor deelname aan een groot e-healthprogramma. Dat ontdekten onderzoekers aan de universiteit van Toronto in Canada. Lees verder Eenmalige prikkel voor e-health geen succes »

Uniforme richtlijn calamiteitenrapportages voor zorgaanbieders

Vanaf 28 juli is er een uniforme richtlijn voor het opstellen van een rapportage aan de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) over een calamiteit. Zorgaanbieders kunnen aan de hand van deze richtlijn hun onderzoek uitvoeren naar een calamiteit. Voorheen waren er verschillende richtlijnen, bijvoorbeeld voor huisartsenposten, ziekenhuizen of valcalamiteiten. Lees verder Uniforme richtlijn calamiteitenrapportages voor zorgaanbieders »

Zuiveringsinstallaties dragen bij aan ontstaan antibioticaresistentie

Antibiotica-resistentiegenen verspreiden zich tijdens waterzuiveringsproces. Dat schrijven Engelse wetenschappers van de universiteit van Warwick. Lees verder Zuiveringsinstallaties dragen bij aan ontstaan antibioticaresistentie »

Aanmelden Nieuwsbrief

* = verplicht veld

Presentaties 23-10-2013

Zie ook onder Video's hierboven in het menu. Presentaties Info Avond 23 oktober 2013.