Sponsors


RPV Arnhem is aangesloten bij:
Wilt u ook in 't Steuntje (verschijnt 6x per jaar) en op deze website adverteren?
Informeer bij het Secretariaat.

Trefwoorden

Extra geld voor indicatie wijkverpleging pgb-houders

In de contractering van wijkverpleegkundige zorg voor 2015 blijkt er onvoldoende ruimte te zijn voor het indiceren en opstellen van zorgplannen voor houders van een persoonsgebonden budget (pgb). Om er voor te zorgen dat pgb-houders toch ongehinderd wijkverpleegkundige zorg kunnen krijgen, worden indicaties wijkverpleegkunde voor pgb-houders niet meegerekend in het zorgbudget van 2015. Lees verder Extra geld voor indicatie wijkverpleging pgb-houders »

Alzheimer is de prijs voor triomf van de intelligentie

De mens dankt zijn evolutionaire succes aan zijn goede stel hersens. Maar die triomf van de intelligentie had zijn prijs: alzheimer. Lees verder Alzheimer is de prijs voor triomf van de intelligentie »

Meer zelfredzaamheid met betere gezondheidsvaardigheden

Mensen met mindere gezondheidsvaardigheden voelen zich minder gezond, ze hebben meer moeite met zelfmanagement, hun ‘eigen regie’ over de zorg is minder en ze bezoeken vaker de huisarts dan mensen die minder moeite hebben informatie over hun gezondheid te begrijpen en toe te passen. Zorgverleners en beleidsmakers zouden hierop in moeten spelen. Lees verder Meer zelfredzaamheid met betere gezondheidsvaardigheden »

Cosmetisch artsen stunten niet meer met prijzen van botox en fillers

Cosmetisch artsen hebben met elkaar afgesproken dat er niet meer op prijs gestunt mag worden met behandelingen met botox of fillers.  Lees verder Cosmetisch artsen stunten niet meer met prijzen van botox en fillers »

Aanmelden Nieuwsbrief

* = verplicht veld

Activiteiten