Sponsors


RPV Arnhem is aangesloten bij:
Wilt u ook in 't Steuntje (verschijnt 6x per jaar) en op deze website adverteren?
Informeer bij het Secretariaat.

Trefwoorden

Gezocht secretaris man/ vrouw voor onze patiënten vereniging

Vacature voor de functie van secretaris. Volgend jaar loopt de tweede termijn af, statutair gezien is dit de maximale termijn voor deze functie.  Het notuleren van vergaderingen en de verdere uitwerking hiervan worden door onze notulist gedaan. Het betreft een vrijwillige baan voor meer informatie kunt u bellen met telefoonnummer 06-22784676 of mail naar secretariaat@reuma-arnhem.nl    Lees verder Gezocht secretaris man/ vrouw voor onze patiënten vereniging »

Patient krijgt voortaan digitale voorlichting voor endoscopisch onderzoek

Darmonderzoek, maagonderzoek, het oprekken van de slokdarm. Sinds kort is er voor alle endoscopische onderzoeken in het Radboudumc digitale voorlichting voor patiënten. Zo kunnen zij zich thuis in alle rust voorbereiden op deze onderzoeken.

Lees verder Patient krijgt voortaan digitale voorlichting voor endoscopisch onderzoek »

Onderzoekers doen nieuwe ontdekking in erfelijke aanleg voor ALS

Onderzoekers van een internationaal consortium onder leiding van het UMC Utrecht hebben twee nieuwe ALS-genen ontdekt. Beiden kunnen het risico op ALS aanzienlijk verhogen. Daarmee zijn er nu zes risicogebieden in het erfelijke materiaal (DNA) geïdentificeerd voor ALS.

Lees verder Onderzoekers doen nieuwe ontdekking in erfelijke aanleg voor ALS »

Middeltjes tegen muggen vliegen de winkels uit

De muggenmelk is niet aan te slepen. Drogisterijen en zelfs groothandels moeten regelmatig nee verkopen. Nederland zucht onder een muggenplaag.

Lees verder Middeltjes tegen muggen vliegen de winkels uit »

Onderzoek jaarrekeningen van slechte verpleeghuizen

Directeuren van ondermaatse verpleeghuizen verdienen vaker boven de balkenendenorm dan directeuren van doorsnee-verpleeghuizen. Bij zeven van de elf bestuurders van zorginstellingen die op de zwarte lijst van de inspectie staan, waren de salariskosten vorig jaar hoger dan de balkenendenorm van 178 duizend euro.

Lees verder Onderzoek jaarrekeningen van slechte verpleeghuizen »

Aanmelden Nieuwsbrief

* = verplicht veld

Activiteiten

  • Nordic Walking