Sponsors


RPV Arnhem is aangesloten bij:
Wilt u ook in 't Steuntje (verschijnt 6x per jaar) en op deze website adverteren?
Informeer bij het Secretariaat.

Trefwoorden

Gezocht secretaris man/ vrouw voor onze patiënten vereniging

Vacature voor de functie van secretaris. Volgend jaar loopt de tweede termijn af, statutair gezien is dit de maximale termijn voor deze functie.  Het notuleren van vergaderingen en de verdere uitwerking hiervan worden door onze notulist gedaan. Het betreft een vrijwillige baan voor meer informatie kunt u bellen met telefoonnummer 06-22784676 of mail naar secretariaat@reuma-arnhem.nl    Lees verder Gezocht secretaris man/ vrouw voor onze patiënten vereniging »

Zo vaak overlijden mensen aan hart- en vaatziekten en kanker in jouw gemeente

Per jaar overlijden er in Nederland ongeveer 38.000 mensen aan hart- en vaatziekten. Bekijk op de kaart en via de links hoeveel mensen er in jouw gemeente overlijden aan hart- en vaatziekten en kanker en of dat afwijkt van het gemiddelde.

Lees verder Zo vaak overlijden mensen aan hart- en vaatziekten en kanker in jouw gemeente »

Binnen EU 3.750 meldingen disfunctionerende zorgverleners

Sinds de inwerkingtreding van het Europees waarschuwingsmechanisme voor disfunctionerende zorgverleners heeft Nederland medio juni ongeveer 3.750 meldingen ontvangen van 12 van de 27 andere EU-lidstaten.

Lees verder Binnen EU 3.750 meldingen disfunctionerende zorgverleners »

‘Onderzoekers ontwikkelen oplosbare aspirine voor behandeling hersentumor’

Onderzoekers van het Hersentumor Centrum in de Britse stad Portsmouth hebben een medicijn ontwikkeld dat mogelijk beter werkt dan de huidige middelen voor de behandeling van een hersentumor.

Lees verder ‘Onderzoekers ontwikkelen oplosbare aspirine voor behandeling hersentumor’ »

Schippers: zero tolerance wachtlijst gedwongen ggz-opname

Minister Edith Schippers (VWS) vindt het onacceptabel als er wachtlijsten zijn voor mensen met een gedwongen ggz-opname. Voor deze groep patiënten is directe opname evident aan de orde. Schippers wil snel inzicht krijgen of wachtlijsten in de verplichte ggz voorkomen. Schippers roept iedereen die daarmee te maken heeft op zich te melden bij de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa).

Lees verder Schippers: zero tolerance wachtlijst gedwongen ggz-opname »

Aanmelden Nieuwsbrief

* = verplicht veld

Activiteiten

  • Nordic Walking