Sponsors


RPV Arnhem is aangesloten bij:
Wilt u ook in 't Steuntje (verschijnt 6x per jaar) en op deze website adverteren?
Informeer bij het Secretariaat.

Trefwoorden

Aanmelden Pannenkoeken 3 september 2015

U kunt zich hier rechtstreeks aanmelden voor het pannenkoeken eten.

Deelname is voor leden gratis!

Bloeddruk daalt als temperatuur stijgt

Bij een toenemende temperatuur daalt de bloeddruk. Vooral bij ouderen is dit effect van temperatuur aanwezig, laat onderzoek van Stichting Sanquin Bloedvoorziening zien. Lees verder Bloeddruk daalt als temperatuur stijgt »

Risicotest zegt sommige deelnemers niets

Mensen met lage gezondheidsvaardigheden vatten informatie over risico’s nogal eens anders op dan artsen zouden wensen. Lees verder Risicotest zegt sommige deelnemers niets »

Verdienen aan menselijk weefsel

Een kwart van de artsen en arts-assistenten slaat uit het aanmelden van weefseldonaties een persoonlijk financieel slaatje. Uit een inventarisatie die de Nederlandse Transplantatie Stichting (NTS) heeft gemaakt op verzoek van De Telegraaf blijkt dat de bedragen niet op rekening van het ziekenhuis of de maatschap worden bijgeschreven. Lees verder Verdienen aan menselijk weefsel »

Bestraling klierstreken na operatie borstkanker verbetert overlevingskansen

Een groot internationaal onderzoek bij ruim 4000 patiënten met borstkanker (stadium 1-3) toont aan dat regionale bestraling na operatie de kans op overleving verbetert. Na gemiddeld tien jaar is de ziekte bij minder vrouwen teruggekeerd of uitgezaaid en zijn er ook minder vrouwen aan borstkanker overleden. De algemene overleving, waarbij alle doodsoorzaken worden meegenomen, verbetert in die tien jaar met ruim anderhalf procent. Lees verder Bestraling klierstreken na operatie borstkanker verbetert overlevingskansen »

Aanmelden Nieuwsbrief

* = verplicht veld

Activiteiten