Sponsors


RPV Arnhem is aangesloten bij:
Wilt u ook in 't Steuntje (verschijnt 6x per jaar) en op deze website adverteren?
Informeer bij het Secretariaat.

Trefwoorden

Bevestiging bij deelname aan een activiteit

Wilt u een bevestiging ontvangen bij deelname aan een activiteit?
Lees verder Bevestiging bij deelname aan een activiteit »

Ernstige risico’s door langer thuis wonen

Ouderen lopen meer risico’s op ongelukken als zij langer thuis moeten wonen. Dat is de mening van 440 specialisten ouderengeneeskunde en sociaal geriaters, zij hebben een enquête over dit onderwerp ingevuld van het tv-programma Zembla. Lees verder Ernstige risico’s door langer thuis wonen »

Inperken artsenkeuze goed, onder voorwaarden

Beperking van de vrije artsenkeuze versterkt de marktwerking die de Zorgverzekeringswet beoogt, mits toezichthoudende instanties zoals de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) ‘rolvast’ zijn en ‘daadkrachtig optreden’. Lees verder Inperken artsenkeuze goed, onder voorwaarden »

Statines verlagen LDL, volgens iedereen evenveel

Er is veel discussie over de kwaliteit en betrouwbaarheid van studies die door de industrie zijn betaald – recent kwam Lisa Bero in een *Cochrane-review (* Cochrane is een wereldwijd onafhankelijk netwerk van gezondheidswerkers, onderzoekers, patiënten en anderen) tot de conclusie dat in dergelijke studies 24% meer positieve resultaten worden gemeld dan in onafhankelijke studies. Lees verder Statines verlagen LDL, volgens iedereen evenveel »

Buurtrechten, wat kun je ermee?

LSA pleit voor buurtrechten. Met buurtrechten krijgen bewoners echt iets te zeggen over hun omgeving én de mogelijkheid geld te verdienen door betaald publieke diensten over te nemen. Zowel op lokaal als op rijksniveau is men nu actief bezig te kijken of buurtrechten kunnen worden ingevoerd. Lees verder Buurtrechten, wat kun je ermee? »

Aanmelden Nieuwsbrief

* = verplicht veld

Presentaties 23-10-2013

Zie ook onder Video's hierboven in het menu. Presentaties Info Avond 23 oktober 2013.