Sponsors


RPV Arnhem is aangesloten bij:
Wilt u ook in 't Steuntje (verschijnt 6x per jaar) en op deze website adverteren?
Informeer bij het Secretariaat.

Trefwoorden

Jubileumviering RPV Arnhem

JubileumportretNa afloop van de 35 jarige Jubileumviering hier alle ruim 120 deelnemers vereeuwigd. Vlak voor zij weer instappen in de bus naar huis. Zij hadden een fijne dag met mooi weer, een mooie boottocht en lekker eten. Tot over vijf jaar!

Thermaalbad Arcen dinsdag 7 oktober 2014

Het totale arrangement ziet er als volgt uit:

* Ontvangst met 2 kopjes koffie of thee en een stukje Limburgse vlaai. Lees verder Thermaalbad Arcen dinsdag 7 oktober 2014 »

Niet alleen kinderen pesten, ook volwassenen doen hier aan mee

Van 22 tot en met 26 september 2014 staat de Week tegen Pesten in het teken van pesten op scholen en pesten door kinderen onderling. Lees verder Niet alleen kinderen pesten, ook volwassenen doen hier aan mee »

Landelijke Dag Psychische Gezondheid 10 oktober

Een jaarlijks terugkerende activiteit van Fonds Psychische Gezondheid is de Landelijke Dag Psychische Gezondheid op 10 oktober. Het is een onderdeel van de wereldwijde World Mental Health Day. Lees verder Landelijke Dag Psychische Gezondheid 10 oktober »

Informatiebrochures per aandoening

Wijzers (informatiebrochures) die ondersteuning kunnen bieden aan mensen met de betreffende aandoening/ziekte en diens naasten bij het vinden van informatie, zorg en hulp. Lees verder Informatiebrochures per aandoening »

Terminale thuiszorg bedreigd

Het voortbestaan van de terminale thuiszorg wordt serieus bedreigd door de manier waarop de Belastingdienst omgaat met zelfstandigen in de zorg. Zzp’ers zijn cruciaal voor de zorg aan stervenden. Met alleen mensen in loondienst is die niet te leveren, zeggen betrokkenen tegen Nieuwsuur. Lees verder Terminale thuiszorg bedreigd »

Aanmelden Nieuwsbrief

* = verplicht veld

Presentaties 23-10-2013

Zie ook onder Video's hierboven in het menu. Presentaties Info Avond 23 oktober 2013.