Sponsors


RPV Arnhem is aangesloten bij:
Wilt u ook in 't Steuntje (verschijnt 6x per jaar) en op deze website adverteren?
Informeer bij het Secretariaat.

Trefwoorden

Nieuwjaarsbrunch zaterdag 10 januari 2015

Graag wil het bestuur van de RPV Arnhem u hierbij uitnodigen voor onze traditionele Nieuwjaarsbrunch. Dit jaar houden wij die op zaterdag 10 januari 2015 in zaal Wieleman te Westervoort. Lees verder Nieuwjaarsbrunch zaterdag 10 januari 2015 »

Goed nieuws: geen beperking vrije artsenkeuze

Minister Schippers wilde de vrije artsenkeuze beperken in de naturapolissen. De afgelopen maanden is hierover veel maatschappelijke onrust ontstaan. Maar vandaag heeft de Eerste Kamer tegen deze plannen gestemd. Het Reumafonds heeft meerdere keren gepleit voor het behoud van de vrije artsenkeuze voor mensen met reuma en is blij met deze wending. Lees verder Goed nieuws: geen beperking vrije artsenkeuze »

Zorg rond prostaatkanker in beeld

In 2015 start een registratie van de kwaliteit van zorg voor mannen met prostaatkanker: Prostaatkankerzorg in beeld (PROzib). Gebrek aan informatie over de kwaliteit van zorg noopten de Nederlandse Vereniging voor Urologie en het Integraal Kankercentrum Nederland tot dit project. Lees verder Zorg rond prostaatkanker in beeld »

Plastisch chirurgen pleiten voor strenger toezicht op illegaal vuurwerk en preventie

Het beperken van de tijd rond oud en nieuw waarin vuurwerk mag worden afgestoken of zelfs een verbod op vuurwerk zal niet leiden tot minder slachtoffers met ernstig handletsel. Dat stelt de Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (NVPC) op basis van onderzoek gepubliceerd in het wetenschappelijk Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde (NTvG) naar het aantal, de aard en ernst van handletsels veroorzaakt door vuurwerk tijdens de vorige jaarwisseling. Lees verder Plastisch chirurgen pleiten voor strenger toezicht op illegaal vuurwerk en preventie »

Wachtlijsten ziekenhuizen worden langer

De wachtlijsten in ziekenhuizen zijn dit jaar iets langer dan vorig jaar. Voor zeven medisch specialismen, waar onder reumatologie en psychiatrie, waren de gemiddelde wachttijden in 2014 langer dan wettelijk is toegestaan. Lees verder Wachtlijsten ziekenhuizen worden langer »

Aanmelden Nieuwsbrief

* = verplicht veld

Activiteiten