Sponsors


RPV Arnhem is aangesloten bij:
Wilt u ook in 't Steuntje (verschijnt 6x per jaar) en op deze website adverteren?
Informeer bij het Secretariaat.

Trefwoorden

Bevestiging bij deelname aan een activiteit

Wilt u een bevestiging ontvangen bij deelname aan een activiteit?
Lees verder Bevestiging bij deelname aan een activiteit »

Onderzoekers maken beenmerg na

Het beenmerg heeft als belangrijke taak bloedcellen aan te maken. Maar hoe gaat dit precies in zijn werk en waarom gaat het soms mis? Lees verder Onderzoekers maken beenmerg na »

West-Friese Diabetes Zorgsysteem voorbeeld voor heel Nederland

Het West-Friese Diabetes Zorgsysteem, beter bekend als de Hoorn-studie, heeft de afgelopen jaren veel nieuwe inzichten geboden in de complicaties van diabetes type 2. Zo weten we nu dat meer dan dertig procent van de patiënten complicaties heeft zoals schade aan het netvlies en de nieren. Daarnaast laat de Hoorn-studie zien dat hart- en vaatziekten drie tot vier maal vaker voorkomen bij mensen met diabetes. Lees verder West-Friese Diabetes Zorgsysteem voorbeeld voor heel Nederland »

Tuberculose nog groter probleem dan gedacht

Besmettelijke infectieziekte eist wereldwijd dagelijks ruim 4.000 levens.  Zowel het aantal nieuwe patiënten met tuberculose wereldwijd als het aantal mensen dat jaarlijks wereldwijd aan de ziekte overlijdt, is veel groter dan tot nu toe werd verondersteld. Lees verder Tuberculose nog groter probleem dan gedacht »

Obesitaspreventie met pieken en dalen

Preventie van obesitas moet integraal aangepakt worden. Dat is noodzakelijk om toename van overgewicht in de bevolking te stoppen. Niet alleen dienen de verschillende methoden van obesitaspreventie verband met elkaar te houden maar ook de diversiteit aan instanties en middelen dienen afgestemd te zijn. Lees verder Obesitaspreventie met pieken en dalen »

Aanmelden Nieuwsbrief

* = verplicht veld

Presentaties 23-10-2013

Zie ook onder Video's hierboven in het menu. Presentaties Info Avond 23 oktober 2013.