RPV Arnhem is aangesloten bij:
Wilt u ook in 't Steuntje (verschijnt 6x per jaar) en op deze website adverteren?
Informeer bij het Secretariaat.

Sponsors

  • Ajay Juwelier

Wilt u ook in 't Steuntje (verschijnt 6x per jaar) en op deze website adverteren?
Informeer bij het Secretariaat.

Trefwoorden

Jubileumviering 35 jaar RPV Arnhem

De reis is momenteel volgeboekt u kunt bij de ledenadministratie vragen of u op een wachtlijst geplaatst kan worden. In ‘t Steuntje van april 2014 heeft u ongetwijfeld het feestprogramma voor de viering van het 35 jarig jubileum gelezen. Op zaterdag 13 september 2014 vieren wij samen met onze leden, u dus, ledenadministratie Lees verder Jubileumviering 35 jaar RPV Arnhem »

“Schippers ontkent zorgmijding-probleem”

In tegenstelling tot wat minister Schippers beweerd is er wel degelijk een zorgmijding-probleem. Volgens een enquête van de Landelijke Huisartsen Vereniging blijkt dat mensen om financiële redenen steeds vaker een bezoek aan de huisarts uitstellen. Lees verder “Schippers ontkent zorgmijding-probleem” »

Heeft u een tip, innovatie of idee voor revalidatie thuis?

Revalidatie na ziekte begint vaak pas echt in de thuissituatie en vraagt veel van patiënten en mantelzorgers. Heeft u ervaring met revalidatie thuis en heeft u een tip of idee dat hierbij van nut is? Lees verder Heeft u een tip, innovatie of idee voor revalidatie thuis? »

Meldactie problemen preferentiebeleid

Welke problemen ondervinden patiënten door het preferentiebeleid? Het Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik (IVM) start in de tweede week van september een meldactie om dit in kaart te brengen. Lees verder Meldactie problemen preferentiebeleid »

Novartis heeft effectiever medicijn hartfalen

Een experimenteel medicijn tegen hartfalen, ontwikkeld door de Zwitserse geneesmiddelenfabrikant Novartis, heeft vergeleken met een standaardbehandeling 20 procent meer mensen in leven gehouden. Lees verder Novartis heeft effectiever medicijn hartfalen »

Aanmelden Nieuwsbrief

* = verplicht veld

Presentaties 23-10-2013

Zie ook onder Video's hierboven in het menu. Presentaties Info Avond 23 oktober 2013.