RPV Arnhem is aangesloten bij:
Wilt u ook in 't Steuntje (verschijnt 6x per jaar) en op deze website adverteren?
Informeer bij het Secretariaat.

Sponsors

  • Ajay Juwelier

Wilt u ook in 't Steuntje (verschijnt 6x per jaar) en op deze website adverteren?
Informeer bij het Secretariaat.

Trefwoorden

Jubileumviering 35 jaar RPV Arnhem

In ‘t Steuntje van april 2014 heeft u ongetwijfeld het feestprogramma voor de viering van het 35 jarig jubileum gelezen. Op zaterdag 13 september 2014 vieren wij samen met onze leden, u dus, Lees verder Jubileumviering 35 jaar RPV Arnhem »

Ziektekosten ‘door eigen schuld’ kunnen wel uit basispakket

Verzekerden zijn grotendeels tevreden met de dekking van het basispakket van de zorgverzekering. Toch hoeven van de meerderheid dieetadvies, stoppen-met-roken-programma’s, complicaties na een onnodige ingreep en IVF-behandelingen niet te worden vergoed via het basispakket. Terwijl de meerderheid van de verzekerden orthodontie, fysiotherapie, griepvaccinatie, tandzorg en brillen en contactlenzen wel graag vergoed zou zien. Lees verder Ziektekosten ‘door eigen schuld’ kunnen wel uit basispakket »

Artsen geven jongen (12) eerste 3d-geprinte wervel

Chinese artsen hebben een 12-jarige jongen een 3d-geprinte wervel gegeven. Het is volgens de artsen voor het eerst dat deze operatie is uitgevoerd. Lees verder Artsen geven jongen (12) eerste 3d-geprinte wervel »

Hormonen uit lichaamsvet werken Alzheimer in de hand

Wie op middelbare leeftijd te dik is, loopt drie keer zoveel risico op het ontwikkelen van de ziekte van Alzheimer als een gezonde leeftijdsgenoot. Wat hiervan de exacte oorzaak is, was vooralsnog niet duidelijk. Lees verder Hormonen uit lichaamsvet werken Alzheimer in de hand »

VWS presenteert formule tegen minutenregistratie

Om de ‘fixatie op minutenregistratie’ in de zorgsector te doorbreken heeft staatssecretaris Martin van Rijn (VWS) een nieuw model laten uitwerken onder de noemer ‘planning = realisatie’. Dit model moet er toe leiden dat zorgaanbieders zich niet meer gedwongen voelen elk uurtje zorgverlening op te schrijven. Lees verder VWS presenteert formule tegen minutenregistratie »

Aanmelden Nieuwsbrief

* = verplicht veld

Presentaties 23-10-2013

Zie ook onder Video's hierboven in het menu. Presentaties Info Avond 23 oktober 2013.