Sponsors


RPV Arnhem is aangesloten bij:
Wilt u ook in 't Steuntje (verschijnt 6x per jaar) en op deze website adverteren?
Informeer bij het Secretariaat.

Trefwoorden

A.s. 12 okt. lezing over de verschillen tussen artrose, artritis, jicht en de behandeling hiervan

De Reuma Patiënten Vereniging Arnhem zet zich in voor de belangen van reumapatiënten en verstrekt informatie over reuma. Haar werkgebied omvat de regio Arnhem. De Reuma Patiënten Vereniging Arnhem organiseert tal van beweegactiviteiten onder leiding
van erkende docentes en/of fysiotherapeuten. Lees verder A.s. 12 okt. lezing over de verschillen tussen artrose, artritis, jicht en de behandeling hiervan »

Red Alert app voor extra gevaarlijke pillen

Vanaf vandaag is de Red Alert app beschikbaar die  waarschuwt voor extra gevaarlijke pillen. Dat maakt staatssecretaris Martin van Rijn (VWS) bekend. De Red Alert app waarschuwt gebruikers van uitgaansdrugs voor pillen die een extra groot risico voor de gezondheid met zich meebrengen.

Lees verder Red Alert app voor extra gevaarlijke pillen »

Veranderingen in de bekostiging wijkverpleging

Financiering van eHealth in de wijkverpleging: alle ins en outs voor 2017. Hoewel 2017 nog best ver weg lijkt, komt de zorginkoop voor volgend jaar toch alweer in zicht.

Lees verder Veranderingen in de bekostiging wijkverpleging »

Landelijke campagne moet taboe op depressie wegnemen

Maar liefst 1 op de 20 Nederlanders worstelen elk jaar met een depressie. Het is in Nederland de meest voorkomende reden voor ziekteverzuim. Toch is depressie niet of nauwelijks een onderwerp van gesprek.

Lees verder Landelijke campagne moet taboe op depressie wegnemen »

Meer aandacht gevraagd voor werken met reuma

Richtlijn betrekt reumatoloog bij arbeidsdeelname. Arbeidsparticipatie is voor mensen met gezondheidsproblemen belangrijk. Voor patiënten met reumatoïde artritis bestaat een richtlijn om dat te bevorderen.

Lees verder Meer aandacht gevraagd voor werken met reuma »

Aanmelden Nieuwsbrief

* = verplicht veld

Activiteiten

  • Nordic Walking