Sponsors


RPV Arnhem is aangesloten bij:
Wilt u ook in 't Steuntje (verschijnt 6x per jaar) en op deze website adverteren?
Informeer bij het Secretariaat.

Trefwoorden

Gezocht secretaris man/ vrouw voor onze patiënten vereniging

Vacature voor de functie van secretaris. Volgend jaar loopt de tweede termijn af, statutair gezien is dit de maximale termijn voor deze functie.  Het notuleren van vergaderingen en de verdere uitwerking hiervan worden door onze notulist gedaan. Het betreft een vrijwillige baan voor meer informatie kunt u bellen met telefoonnummer 06-22784676 of mail naar secretariaat@reuma-arnhem.nl    Lees verder Gezocht secretaris man/ vrouw voor onze patiënten vereniging »

Hoe slaaptekort het geheugen aantast

Onderzoekers van de Rijksuniversiteit Groningen en de universiteit van Pennsylvania (VS) hebben een nieuw stukje ontdekt in de puzzel die moet verklaren hoe slaaptekort het geheugen aantast.

Lees verder Hoe slaaptekort het geheugen aantast »

Veel vrouwen lopen te lang rond met onbehandelde hartkwaal

Veel vrouwen blijven te lang rondlopen met hartklachten. Het duurt gemiddeld twee jaar voordat ze naar de huisarts gaan en daarna duurt het nog zo’n drie jaar voordat ze worden doorverwezen naar een specialist.

Lees verder Veel vrouwen lopen te lang rond met onbehandelde hartkwaal »

Draaiboek voor verwarde personen ontbreekt bij Nederlandse gemeenten

Om goede zorg te kunnen verlenen aan verwarde mensen op straat, zouden Nederlandse gemeenten een draaiboek moeten hebben voor deze situaties. Minister Schippers heeft de gemeenten daarom een deadline gesteld om deze zomer nog met een plan te komen. Echter blijkt nog geen enkele gemeente dit draaiboek te hebben opgesteld. Minister Schippers van Volksgezondheid wordt daarom op het matje geroepen door de Tweede Kamer.

Lees verder Draaiboek voor verwarde personen ontbreekt bij Nederlandse gemeenten »

Inschrijven voor Stoptober 2016 start op 9 september

Stoptober is een jaarlijks terugkerend, gezamenlijk stoppen-met-roken moment van 28 dagen in oktober. Deelnemers krijgen positieve, motiverende feedback via een app en wisselen onderling ervaringen uit op Facebook. In 2014 deden ruim 38.000 mensen mee, in 2015 meer dan 70.000. Natuurlijk hopen we opnieuw op een verdubbeling in 2016.

Lees verder Inschrijven voor Stoptober 2016 start op 9 september »

Aanmelden Nieuwsbrief

* = verplicht veld

Activiteiten

  • Nordic Walking