Sponsors

Wilt u ook in 't Steuntje (verschijnt 6x per jaar) en op deze website adverteren?
Informeer bij het Secretariaat.

RPV Arnhem is aangesloten bij:

Trefwoorden

Steunt u het Reumafonds door het kopen van een Kerstbal?

Met de verkoop van de Kerstbalsteunen wij ieder jaar een belangrijk reuma-onderzoek! Dit jaar helpt u ons het onderzoek van Dr. Joel van Roon van het UMCU te financieren. Hij ontdekte hoe overactieve cellen, die bij artrose zoveel pijn veroorzaken, door toepassing van Synerkine weer tot rust kunnen komen.

Lees verder Steunt u het Reumafonds door het kopen van een Kerstbal? »

Samenwerken aan big data voor het ontrafelen van ziekteprocessen

Patiënten met dezelfde ziekte krijgen vaak allemaal dezelfde behandeling, ook al is de oorzaak van de ziekte bij iedereen verschillend. Zes Nederlandse universiteiten bundelden hun krachten om die verschillende ziekteprocessen voor een reeks veelvoorkomende aandoeningen in kaart te brengen.

Lees verder Samenwerken aan big data voor het ontrafelen van ziekteprocessen »

Hopelijk minder onrust door Wmo-checklist voor gemeenten

FNV Zorg & Welzijn presenteerde op woensdag 7 december, in Oldambt een checklist voor gemeenten, waarmee deze kunnen toetsen of de gemeentelijk Wmo-aanbesteding (Wet maatschappelijke ondersteuning) voor de huishoudelijke verzorging wel fatsoenlijk is opgesteld.

Lees verder Hopelijk minder onrust door Wmo-checklist voor gemeenten »

Kamer eist snel verbetering ouderenzorg

De hele Tweede Kamer eist dat staatssecretaris Van Rijn (VWS) haast maakt met de verbetering van de ouderenzorg. De Kamerleden willen dat de regering het manifest voor betere ouderenzorg van publicist Hugo Borst en Carin Gaemers omarmt.

Lees verder Kamer eist snel verbetering ouderenzorg »

Aanmelden Nieuwsbrief

* = verplicht veld