Pannenkoeken eten 5 september 2013

Het nieuwe verenigingsseizoen starten wij traditiegetrouw met pannenkoeken eten. De afgelopen jaren hebben wij met z’n allen al diverse locaties in en rondom Arnhem bezocht. Deze keer zijn wij te gast in Schaarsbergen. Pannenkoekenboerderij Schaarsbergen is bereid ons onderdak te verlenen en ons hun lekkerste pannenkoeken voor te zetten. Uiteraard zal een drankje ook niet ontbreken. Als het weer het toelaat kunnen wij op het grote terras terecht.

Wij gaan dus op donderdag 5 september 2013 pannenkoeken eten bij:

’t Pannekoekhuis Schaarsbergen

Kemperbergerweg 673

6816 RV Arnhem.

U bent vanaf 12.00 uur van harte welkom (leden) en wordt dan ontvangen met een kopje koffie of thee.

Vorig jaar hebben wij bij wijze van proef geen eigen bijdrage gevraagd. Dat willen wij dit jaar ook doen zodat het gratis pannenkoeken eten is.

U kunt zich opgeven bij de ledenadministratie op telefoonnummer 06-22340942 of via de website (http://www.reuma-arnhem.nl/rpva/pannenkoeken). U kunt ook aangeven of u dieetwensen heeft.

De aanmeldingen moeten voor 16 augustus binnen zijn.

Wij zien u graag op 5 september in pannenkoekenboerderij Schaarsbergen.

Wanneer u vervoersproblemen heeft, kunt u dat aan ons melden (via de ledenadministratie). Wij proberen dan een oplossing voor u te vinden.

Na afloop van het pannenkoeken eten heeft u gelegenheid deel te nemen aan een gratis korte workshop Nordic Walking. U kunt dan kennismaken met deze beweegactiviteit die wij voor het tweede jaar gaan organiseren samen met Erica Mesman van Calluna Nordic Walking. Verderop leest u meer over de Nordic Walking activiteit

het bestuur