Gratis proeflessen lessen Chi Neng Qigong maandag 4 mei en 11 mei te Elst

De Reuma Patiënten Vereniging Arnhem e.o. organiseert samen met Uniek Sporten Chi Neng Qigong ontwikkeld door dr. Pang Ming grootmeester in Tai Chi.

Gratis proeflessen lessen op maandag 4 mei en 11 mei te Elst. Deze vorm van bewegen is uitermate geschikt voor mensen die reuma hebben. 

Chi Neng Qigong. Dit is een eenvoudig te leren Chinese bewegingsleer. Ontwikkelt door dr. Pang Ming. Hij is naast Tai Chi grootmeester opgeleid in de Chinese traditionele geneeswijzen, maar ook een westerse arts. Chi Neng Qigong is een mooie ‘zachte’ manier van bewegen. De milde, rekkende en strekkende beweging in het hele lichaam brengt circulatie van bloed en lichaamsvloeistoffen door de spieren, pezen en gewrichten op gang. Dit kan eventueel ook zittend gedaan worden. De oefeningen stimuleren de doorstroom van energie (chi) en maken je lichaam ontspannen en soepel. Je versterkt je eigen energie op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Je leert door weinig inspanning, optimaal en maximaal te bewegen in het dagelijkse leven. Vanuit deze ontspannen manier van bewegen helpt het je lichaam te ontlasten.

U bent van harte welkom bij de gratis proeflessen op maandag 4 en 11 mei. Aanvang proeflessen 10.00 uur in Sportcentrum De Helster, Schubertstraat 1, 6661 AW ELST.

Bij voldoende deelname willen wij deze lessen wekelijks gaan organiseren. De kosten voor de vervolglessen bedragen voor leden € 5,- leden / € 7,50 niet-leden per les .

De les word gegeven door Christiane Bahr van www.sonrisas.nl

Er waren onvoldoende deelnemers om deze lessen structureel voort te zetten indien u nog interesse heeft kunt u zich aanmelden via de mail en kunnen wij in het najaar kijken of wij hiermee alsnog door gaan.

Aanmelden verplicht bij de ledenadministratie van de Reuma Patiënten Vereniging Arnhem e.o.  per mail: ledenadm@reuma-arnhem.nl

vriendelijke groet
Chris Maijer, secretaris
mail adres: secretariaat@reuma-arnhem.nl