Problemen met afrekenen in supermarkt? Geef uw ervaring door

Ervaart u ook weleens problemen bij het afrekenen van uw boodschappen in de supermarkt? U heeft nú de unieke kans uw eigen ervaringen te delen in een grootschalig onderzoek naar de ontwikkelingen op het gebied van betalingsverkeer in de supermarkt. Stichting Bevorderen Efficiënt Betalingsverkeer en de CG-Raad vragen of u mee wilt doen.

Dit onderzoek heeft als doel het betaalverkeer in supermarkten voor specifieke doelgroepen structureel te verbeteren. Onder specifieke doelgroepen worden bijvoorbeeld mensen met een dwarslaesie of mensen die last van reuma hebben verstaan. Kortom: iedere consument in Nederland moet straks in staat zijn om zijn eigen boodschappen bij de supermarkt te kunnen pinnen!
Klik hier en ga naar het onderzoek ‘Wijze van betalen in de supermarkt.’

Wat ging aan dit onderzoek vooraf?
In samenwerking met de CG-Raad en Stichting Bevorderen Efficiënt Betalingsverkeer is in een eerdere stadium een onderzoek gestart naar ‘een cashloze supermarkt in 2014’ met enerzijds een marktverkenning naar de wereldwijde ontwikkeling rondom betaaldiensten en anderzijds met een workshop voor specifieke doelgroepen. Hieruit zijn vele nieuwe interessante ideeën en inzichten voortgekomen.
Op een veel grotere schaal willen wij nu onderzoeken welke ervaringen, ideeën, inzichten en trends er onder specifieke doelgroepen zijn. Op deze wijze ontstaat er een gedetailleerder beeld tegen welke specifieke problemen mensen met een dwarslaesie aanlopen. Dit stelt ons straks in staat om nog beter aan te sluiten bij uw betaalbehoefte en betaalwensen.
Hoe doe ik mee?
Deelname aan het onderzoek is geheel anoniem en met uw gegevens zal uiteraard vertrouwelijk en met de grootste zorgvuldigheid worden omgegaan. Een digitale vragenlijst is voor u opgesteld.
Klik hier en ga naar het onderzoek ‘Wijze van betalen in de supermarkt.’

Het invullen van de vragenlijst is in slechts 10 minuten tijd gebeurd. U heeft tot 1 mei 2011 de tijd om de vragenlijst digitaal in te vullen.

Wat gebeurt er met mijn resultaten van het onderzoek?
Alle ingevulde vragenlijsten zullen in mei door een onafhankelijk onderzoeksbureau geanalyseerd en verwerkt worden. De resultaten hiervan zullen in het derde kwartaal van dit jaar beschikbaar komen. Iedere deelnemer aan dit onderzoek krijgt deze resultaten persoonlijk teruggekoppeld.

 Bron: CG-raad