Informatie uur Rijnstate

Reuma Patiënten Vereniging Arnhem organiseert samen met  Ziekenhuis Rijnstate in november een online vragenuurtje tussen u als patiënt en de reumatologen van het ziekenhuis. Dit vragenuurtje komt in de plaats van de gebruikelijke infoavond rondom Wereld Reumadag. Deze kan door de beperkende maatregelen vanwege corona niet doorgaan.

Het is voor het eerst dat deze vorm van informatieverstrekking  plaatsvindt. De bedoeling is dat de patiënt de vragen vooraf instuurt en dat de reumatologen en reumaverpleegkundigen deze vragen online beantwoorden.

We zullen op de website van onze vereniging bekend maken wanneer in november dit staat te gebeuren. Ook een korte handleiding is daar dan te vinden. Kijk dus vanaf nu regelmatig op de website http://www.reuma-arnhem.nl onder het menu laatste nieuws. En via de site van Rijnstate zelf kunt u hierover ook meer te weten komen.

Het onderwerp wat besproken zal gaan worden is Reuma en bewegen en de daarbij passende lifestyle. U kunt er nu al uw gedachten over laten gaan en er straks voordeel van hebben!

Corrie van den Oord, voorzitter