Uitstapje naar Arcen 5 april

Een vast onderdeel van ons jaarprogramma is een uitstapje naar Arcen. Wij gaan op dinsdag 5 april naar het ons zo bekende thermaal bad Klein Vink waar men kan genieten van de diverse binnen- en buitenbaden met een heerlijke temperatuur van ongeveer 36 graden. Tevens kunnen we gebruik maken, tegen bijbetaling, van de diverse kruidenbaden en van de sauna.

Termaalbad Arcen

Evenals vorig jaar gaan we ook weer naar het kasteel met zijn beroemde tuinen. Vorig jaar hadden wij met dit onderdeel pech omdat het net na de overstromingen was en er nog behoorlijk wat waterschade aan het park was.

Kasteeltuinen Arcen (foto Petra Lenssen)

Ook hebben maar weinig mensen gebruik gemaakt voor de bezichtiging van het kasteel zelf. Het kasteel is ook voor ons goed te bezichtigen want er is een lift aanwezig.
De dag begint met een bezoek aan de Golfbaan Bleijenbeek in Afferden voor een lekker kopje koffie of thee met een heerlijk stukje Limburgse vlaai. Hierna gaan we door naar Arcen en zetten we de mensen die gaan zwemmen af bij het bad. De bus rijdt dan door naar het kasteel waar de andere reizigers kunnen gaan genieten van een geweldige tuin en een prachtig kasteel.

Na dit alles bekeken te hebben vertrekken we weer naar het thermaal bad waar we de zwemmers oppikken en naar Afferden vertrekken. Daar wacht ons een uitgebreid lunchbuffet. Rond vijf uur gaan we weer huiswaarts om op tijd in Arnhem te arriveren.

Inschrijven voor dit uitstapje kan met het inschrijfformulier in het ’t Steuntje van februari op pagina 9.
Vergeet vooral niet de locatie aan te geven waar u naar toe wilt.

De kosten voor deze reis bedragen voor leden en gezinsleden € 38,00 en voor introducees € 55,00. Graag voor dinsdag 29 maart opgeven i.v.m. de diverse reserveringen.

Het geplande programma:
8.45 uur voorstaan van de bus op het parkeerterrein voor bussen bij de Rijnhal
9.00 uur Vertrek naar Afferden, Landgoed Bleijenbeek voor de koffie en gebak
11.15 uur Vertrek naar Arcen Klein Vink Thermaal bad
11.45 uur Vertrek naar het kasteel
14.45 uur Vertrek naar Klein Vink
15.15 uur Vertrek naar Afferden
17.00 uur Vertrek naar Arnhem.

Mensen die met ons mee willen, moeten er rekening mee houden dat wij de Covidregels zowel in de bus als op alle andere locaties moeten volgen.
De activiteiten commissie Trudy, Corrie en Ria