Rijnstate Arnhem neemt vanaf 10 november tijdelijke entree in gebruik

Rijnstate Arnhem neemt vanaf 10 november tijdelijke entree in gebruik
Vanaf vrijdagochtend 10 november neemt Rijnstate Arnhem een tijdelijke ingang in gebruik. De tijdelijke entree bevindt zich in de vleugel links van de huidige hoofdingang. Vanaf daar worden patiënten en bezoekers met bebording richting de grote hal verwezen.

De huidige hoofdingang gaat dicht vanwege een grootscheepse renovatie. Rijnstate verbouwt, vernieuwt en verduurzaamt. De renovatie van de entree is een start van een lange reeks verbouwingen.

Voor mensen die minder goed ter been zijn, staan rolstoelen klaar. Onze vrijwilligers zijn er om bezoekers of patiënten te begeleiden die de route niet goed kunnen vinden.

We raden patiënten en bezoekers aan om op tijd te vertrekken van huis. Houd rekening met overlast.

Buitenterrein op de schop
Tegelijk met de verbouwing van de ingang wordt ook het buitenterrein aangepakt. Daarvoor wordt een aantal parkeerplekken dicht bij de ingang tijdelijk afgesloten. Aan de andere kant van ons ziekenhuis creëren we nieuwe parkeerplekken voor patiënten en bezoekers.

Fietsenstalling verplaatst
Ook de stalling voor fietsen en scooters wordt tijdelijk verplaatst. Met borden wijzen we naar de nieuwe plek waar bezoekers en patiënten hun fiets of scooter kunnen neerzetten.

Na de zomer van 2024 zal de hoofdentree worden geopend en staat de nieuwe fietsen- en scooterstalling weer op z’n plek.

Bron: Rijnstate Ziekenhuis.